10 mooie voetballers om van te genieten

10 mooie voetballers om van te genieten De afgelopen drie weken stond op deze pagina’s regelmatig een mooie voetballer. Nu alleen nog de EK-finale gespeeld moet worden, is de spoeling wel erg dun geworden. Dus als afsluiter: nog één keer een overzicht van tien Mooie Voetballers. Geniet! Illustratie Marike Knaapen Karl Frederic Ljungberg Joachim Löw Iker Casillas Francesc Fabregas Jürgen Macho José Bosingwa Adrian Mutu Mladen Petric Luca Toni João Moutinho
10 mooie voetballers om van te genieten De afgelopen drie weken stond op deze pagina’s regelmatig een mooie voetballer. Nu alleen nog de EK-finale gespeeld moet worden, is de spoeling wel erg dun geworden. Dus als afsluiter: nog één keer een overzicht van tien Mooie Voetballers. Geniet! Illustratie Marike Knaapen Karl Frederic Ljungberg Joachim Löw Iker Casillas Francesc Fabregas Jürgen Macho José Bosingwa Adrian Mutu Mladen Petric Luca Toni João Moutinho Knaapen, Marike