1 aankleden

1 aankleden Kleding ontwerpen www.shirtcity.com, v.a. 18,95 euro Virtueel kleding maken, dus zonder schaar, naald en draad. Op de site shirtcity.com kan dat uitgebreid en snel. Bovendien zie je je knutselwerk direct op het scherm verschijnen. Met keuze uit ruim vijftig verschillende kledingstukken: van longsleeves, T-shirts, jassen tot ondergoed. Kies je kledingstuk, maat, kleur, tekst, upload een foto of afbeelding en beginnen maar. Mocht je geen genoeg krijgen van het customizen, designen en ontwerpen, begin dan je onlineshop. Op MyShirtCity kun je je eigen collectie ontwerpen en verkopen. Je krijgt een eigen url en bepaalt zelf welke prijs je vraagt. Enthousiastelingen doen ook mee aan de T-shirt Design Contest. Het beste shirt wordt in productie genomen en de winnaar ontvangt 500 euro. Het ontwerp moet nieuw, fris en herkenbaar zijn, dan maak je twee keer per maand kans om in de prijzen te vallen. (NV) Virtueel kledingontwerpen
1 aankleden Kleding ontwerpen www.shirtcity.com, v.a. 18,95 euro Virtueel kleding maken, dus zonder schaar, naald en draad. Op de site shirtcity.com kan dat uitgebreid en snel. Bovendien zie je je knutselwerk direct op het scherm verschijnen. Met keuze uit ruim vijftig verschillende kledingstukken: van longsleeves, T-shirts, jassen tot ondergoed. Kies je kledingstuk, maat, kleur, tekst, upload een foto of afbeelding en beginnen maar. Mocht je geen genoeg krijgen van het customizen, designen en ontwerpen, begin dan je onlineshop. Op MyShirtCity kun je je eigen collectie ontwerpen en verkopen. Je krijgt een eigen url en bepaalt zelf welke prijs je vraagt. Enthousiastelingen doen ook mee aan de T-shirt Design Contest. Het beste shirt wordt in productie genomen en de winnaar ontvangt 500 euro. Het ontwerp moet nieuw, fris en herkenbaar zijn, dan maak je twee keer per maand kans om in de prijzen te vallen. (NV) Virtueel kledingontwerpen

Kleding ontwerpen

www.shirtcity.com, v.a. 18,95 euro

Virtueel kleding maken, dus zonder schaar, naald en draad. Op de site shirtcity.com kan dat uitgebreid en snel. Bovendien zie je je knutselwerk direct op het scherm verschijnen. Met keuze uit ruim vijftig verschillende kledingstukken: van longsleeves, T-shirts, jassen tot ondergoed. Kies je kledingstuk, maat, kleur, tekst, upload een foto of afbeelding en beginnen maar. Mocht je geen genoeg krijgen van het customizen, designen en ontwerpen, begin dan je onlineshop. Op MyShirtCity kun je je eigen collectie ontwerpen en verkopen. Je krijgt een eigen url en bepaalt zelf welke prijs je vraagt. Enthousiastelingen doen ook mee aan de T-shirt Design Contest. Het beste shirt wordt in productie genomen en de winnaar ontvangt 500 euro. Het ontwerp moet nieuw, fris en herkenbaar zijn, dan maak je twee keer per maand kans om in de prijzen te vallen. (NV)