tv andere aanraders

The Grid RTL5, 20.30-23.00u. Laatste drie afleveringen van spannende zesdelige Amerikaanse miniserie waarin de dreigende terreuroorlog van twee kanten wordt belicht: enerzijds vanuit een terroristencel en anderzijds vanuit het perspectief van Amerikaanse en Engelse contraterroristen. In een hotel in Londen is een chemische bom afgegaan. Maren Jackson, directeur Contraterreur van de National Security Council (NSC), FBI-agent Max Canary en CIA-agent Raza Michaels zijn afgereisd naar de plaats des onheils.

The Grid

RTL5, 20.30-23.00u.

Laatste drie afleveringen van spannende zesdelige Amerikaanse miniserie waarin de dreigende terreuroorlog van twee kanten wordt belicht: enerzijds vanuit een terroristencel en anderzijds vanuit het perspectief van Amerikaanse en Engelse contraterroristen. In een hotel in Londen is een chemische bom afgegaan. Maren Jackson, directeur Contraterreur van de National Security Council (NSC), FBI-agent Max Canary en CIA-agent Raza Michaels zijn afgereisd naar de plaats des onheils.

Wimbledon updateNet5, 23.25-0.20u.

Samenvattingen van de belangrijkste gespeelde wedstrijden en het laatste nieuws over Wimbledon. Via www.wimbledon2008.nl of wimbledon.org kun je de wedstrijden trouwens ook prima te volgen. De kijker kan kiezen tussen alle banen waar een camera staat.