4 dans

Dansproject voor Noordzeestrand Kijkduin, 24-06-08. Repetitiebeeld van de 6de editie Stranddans, choreografie Dylan Newcomb. Foto Leo van Velzen Stranddans Den Haag: Zuiderstrand, bij De Kwartel. Toegang gratis. Aanvang: 21.00u. Inl: www.stranddans.nl Stranddans brengt moderne dans op de Noordzeestranden. Voor deze zesde editie van Stranddans maakte choreograaf Dylan Newcomb ‘Same as it ever was’, een stuk voor vijf mannen op muziek van David Dramm. Een tragikomisch dansproject, waarin dans en natuur met elkaar zijn verweven, maar ook met elkaar in botsing komen. Het strand speelt een belangrijke rol in de voorstelling, toeschouwers nemen plaats in het zand. Tournee t/m 13 juli. Dansproject voor Noordzeestrand Velzen, Leo van

Stranddans

Den Haag: Zuiderstrand, bij De Kwartel. Toegang gratis. Aanvang: 21.00u. Inl: www.stranddans.nl

Stranddans brengt moderne dans op de Noordzeestranden. Voor deze zesde editie van Stranddans maakte choreograaf Dylan Newcomb ‘Same as it ever was’, een stuk voor vijf mannen op muziek van David Dramm. Een tragikomisch dansproject, waarin dans en natuur met elkaar zijn verweven, maar ook met elkaar in botsing komen. Het strand speelt een belangrijke rol in de voorstelling, toeschouwers nemen plaats in het zand. Tournee t/m 13 juli.