3 film

Film over identiteit en heimwee 3 film Omdat je wortelt Utrecht: Louis Hartlooper Complex, Tolsteegbrug 1. 19.00u; 7,50 euro Omdat je wortelt is een film van beeldend kunstenaar Halina Zalewska (Polen). Vanavond de première van deze verzameling van zes portretten waarin zij Nederlanders van buitenlandse origine spreekt over de band met hun geboortegrond, identiteit en heimwee. Zalewska’s textiele sculpturen figureren in de film als conversation pieces. Na afloop een vraaggesprek met Zalewska. Film over identiteit en heimwee

Omdat je wortelt

Utrecht: Louis Hartlooper Complex, Tolsteegbrug 1. 19.00u; 7,50 euro

Omdat je wortelt is een film van beeldend kunstenaar Halina Zalewska (Polen). Vanavond de première van deze verzameling van zes portretten waarin zij Nederlanders van buitenlandse origine spreekt over de band met hun geboortegrond, identiteit en heimwee. Zalewska’s textiele sculpturen figureren in de film als conversation pieces. Na afloop een vraaggesprek met Zalewska.