3 badderen

Opblaasbaar bubbelbad www.easybubbles.nl, 189 euro voor 2 dagen (200 euro borg), extra dag huur kost 30 euro Bubbeldebubbeldebubbel... www.easybubbels.nl

Opblaasbaar bubbelbad

www.easybubbles.nl, 189 euro voor 2 dagen (200 euro borg), extra dag huur kost 30 euro

Om te relaxen hoef je tegenwoordig niet meer naar een beautyfarm of kuuroord. De thuisspa is de norm. Dankzij zogenoemde ‘rustgevende’ smeersels en allerhande sfeerverlichting was het al mogelijk om badkamer om te toveren tot een oase van rust. Ook in de tuin kun je deze zomer je eigen minikuuroord creëren. Easybubbles.nl verhuurt luxueuze opblaasbubbelbaden, voor een weekeinde, of langer. Ook het installeren is ontspannend: een monteur blaast de jacuzzi op en sluit ‘m aan. Daarna kan het bad worden gevuld met water (900 liter!). Het enige wat je nodig hebt, is een wateraansluiting, een stroompunt en een ruimte van minimaal 2,5 meter breed. Van binnen is de diameter van het bad ongeveer twee meter: daar passen zeker vier tot vijf van je beste vrienden in. (RH)