2 dragen

Drie katjes. Past makkelijk! poezen borsten

Kat tussen borsten

www.tinyurl.com/95uyq

Je kunt je afvragen wat het nut is van een kat in je boezem te steken, maar de bezoekers van Cute Overload zweren erbij. Op dit weblog – dat één grote ode is aan alles dat aaibaar is of een onweerstaanbare snoet heeft – is het fenomeen Cats ‘n’ Racks ontstaan, naar aanleiding van een foto waarop een vrouw een pasgeboren katje tegen haar borsten drukt. Weblogbezoekers die zowel over een borstpartij als een kat beschikken, begonnen de foto enthousiast te imiteren. Zo ontstond een nieuw internetfenomeen. Op de site staan ook filmpjes, foto’s met andere dieren tussen twee borsten (zoals wezels) en zelfs een foto met een kat en een afwasrekje. Racks betekent in het Engels immers meer dan ‘voorgevel’ alleen. Voor de liefhebber: een filmpje van een kat die een borstpartij met zijn leven verdedigt: www.bofunk.com, zoek op ‘no touching the boobs’. (MM)