Voetbalvrouwen (3)

Voetbalvrouwen (3) klik@nrc.nl „Deze dames uit groep 5/6 van de Kohnstammschool in Utrecht wonnen op 28 mei de finale schoolvoetbal. Ze werden daarmee kampioen voetbalvrouw van Utrecht. Vlnr: Isa, Jill, Aaricia, Muara, Serelva, Heather en Maria.” Lysbeth Zeinstra (moeder van Maria) uit Utrecht. In de rubriek klik@nrc.nl staat elke dag een lezersfoto. Thema deze week: ‘voetbalvrouwen’. Verstuur de foto in jpg-formaat. Vergeet niet je naam, woonplaats en een beschrijving mee te sturen. Afgebeelde personen moeten toestemming hebben gegeven voor publicatie. Voetbalvrouwen! Stuur je leukste foto van typische of juist atypische voetbalvrouwen naar klik@nrc.nl. Zeinstra, Lysbeth

„Deze dames uit groep 5/6 van de Kohnstammschool in Utrecht wonnen op 28 mei de finale schoolvoetbal. Ze werden daarmee kampioen voetbalvrouw van Utrecht. Vlnr: Isa, Jill, Aaricia, Muara, Serelva, Heather en Maria.” Lysbeth Zeinstra (moeder van Maria) uit Utrecht.