Ruimte voor twee iPods

JVC NX-PN7 voor al je iPods

Als je al allebei je tandenborstels in dezelfde beker parkeert, dan kan dit er ook nog wel bij: een dubbele lader voor alle iPods in huis.

JVC kondigde deze week een dual dock voor de iPod aan. Je kunt er een iPod muziekspeler of een iPhone in kwijt (die over een paar weken ook in Nederland te koop is). De JVC Dual Dock, ook wel bekend als de NX-PN7, ziet er prettig en redelijk compact uit. Het toestel wordt geleverd met een afstandsbediening die tussen de aangesloten iPods kan schakelen en de clickwheel-functionaliteit simuleert.

Je kunt het apparaat meteen als wekkerradio gebruiken dankzij de ingebouwde timer en AM/FM-tuner. Aansluiten op een televisie kan ook: de NX-PN 7 heeft een videouitgang die het beeldsignaal van de aangesloten iPods doorsluist. De prijs: 149 dollar.

Marc Hijink

Meer iPod-accessoires op nrc.nl/hebben

    • Marc Hijink