Politieactie in Oost-Afghanistan

Politieactie in Oost-Afghanistan Sayed Karam. Een landweg in het oosten van Afghanistan na afloop van een politieactie tegen vermeende Talibaanstrijders. De politiewagens kregen luchtsteun van de NAVO. Volgens het Afghaanse ministerie van Binnenlandse Zaken werd de aanval ingezet nadat opstandelingen een dorpje in de buurt hadden bestormd. Bij de politieactie werden veertien mannen gedood. De lijken zijn rechts op een rijtje gelegd. Foto Reuters A view of the scene following an attack on the Taliban in the Sayed Karam district in Paktia province, eastern Afghanistan June 24, 2008. Afghan police backed by NATO air strikes killed 14 Taliban insurgents after the militants attacked a small town in eastern Afghanistan, the interior Ministry said on Tuesday. REUTERS/Stringer (AFGHANISTAN) REUTERS