4 aankleden

Met geborduurde koptelefoon

Gepimpt colbertje

www.ontfront.com, 139 euro

Het is het enige stuk in de collectie van Apparel OntFront, maar ontwerpster Liza Koifman vindt het wel prima zo. Volgens haar is dit colbert het ultieme statement voor een undergroundman die graag met klassieke elementen speelt: een geborduurde koptelefoon op de capuchon van het chique krijtstreepjasje, en vergulde plug-ins voor je electronic devices. Bovendien sluit het met een rits. Koifman noemt het ‘Sidewalk tailoring’ omdat ze straatmode combineert met het kleermakersambacht. Leuk, maar wat denkt modeontwerper Daryl van Wouw er eigenlijk van? Die koptelefoon is toch zijn handelsmerk? „Oh nee hoor”, roept Tomas Overtoom, de zakelijke helft van het mode- en hiphop eventbedrijfje. „Ons logo bestaat al langer dan dat van hem. Wij organiseren undergroundfeesten, die koptelefoon maakt daar deel van uit.” Vanaf juli te koop. (ML)