3 Ontwerpen

Afwasbaar met water en zeep Verenigde Staten, New York, 24 augustus 2007 Marina (19) met haar tatoeage foto/copyright: Martijn van de Griendt Griendt, Martijn van de

(Nep)tatoeages ontwerpen

www.craftycomputerpaper.co.uk, 3,30 euro per vel (A4-formaat), 16,50 euro per set van vijf vellen

Wil je een tatoeage maar twijfel je nog over het ontwerp? Met Tattoo Paper kun je alle mogelijkheden gewoon even uitproberen. Je hoeft alleen een vel van dit papier in de printer stoppen en daarmee print je iedere gewenste afbeelding uit als neptatoeage. Na het afdrukken leg je er een bijgeleverd folievel overheen, dat laat je vervolgens een half uur intrekken. Daarna kun je de tatoeage als een kauwgumplaatje met een natte spons op je arm, rug of ander lichaamsdeel plakken. Tattoo Paper is verkrijgbaar voor zowel inkjet- als laserprinters en de tatoeages zijn afwasbaar met warm water en zeep. Handig voor als je vorige week in je enthousiasme Van der Sar nog op je arm had gezet. En een veilige manier om romantisch de naam van je vriend(in) te ‘tatoeëren’ als je elkaar net drie dagen kent. (AB)