Voetbalvrouwen (2)

Voetbalvrouwen (2) klik@nrc.nl ‘Wij zessen zijn de meest trouwe supporters van het eerste en het tweede elftal van VV BZS uit Beusichem’, schrijft Margot Verberk (bovenste rij, 3e van links) uit Culemborg. ‘Als verrassing hebben we bij de playbackshow in het tenue van BZS een spetterend optreden gegeven.’ In de rubriek klik@nrc.nl staat elke dag een lezersfoto. Thema deze week: ‘voetbalvrouwen’. Verstuur de foto in jpg-formaat. Vergeet niet je naam, woonplaats en een beschrijving mee te sturen. Afgebeelde personen moeten publicatie toestaan. Voetbalvrouwen! Stuur je leukste foto van typische of juist atypische voetbalvrouwen naar klik@nrc.nl. Verberk, Margot

‘Wij zessen zijn de meest trouwe supporters van het eerste en het tweede elftal van VV BZS uit Beusichem’, schrijft Margot Verberk (bovenste rij, 3e van links) uit Culemborg. ‘Als verrassing hebben we bij de playbackshow in het tenue van BZS een spetterend optreden gegeven.’