tv nieuws en documentaires

tv nieuws en documentaires Profiel: Patty Brard Ned.3, 22.00-22.40u. De extravagante diva Patty Brard is niet meer van de televisie weg te denken. Lief en vooral ook leed, deelt ze met de kijkers: van het succes met popgroep LUV, tot haar faillissement, haar relaties, Klisma-shows en deelname aan realityshows. Soms stort ze in, maar altijd veert ze weer op. Nederland, Hilversum,11-1-2007 Sterren Dansen Op Het IJs. De eerste uitzending. Dit is de Wild Card Show. Van SBS6. RTL maakt Dancing On Ice. Patty Brard (midden 0 en presentatrice Nance ( rechts ) vinden het leuk. Links een professionele schaatser Patty begeleidde. Foto Maarten Hartman Hartman, Maarten

Profiel: Patty BrardNed.3, 22.00-22.40u.

De extravagante diva Patty Brard is niet meer van de televisie weg te denken. Lief en vooral ook leed, deelt ze met de kijkers: van het succes met popgroep LUV, tot haar faillissement, haar relaties, Klisma-shows en deelname aan realityshows. Soms stort ze in, maar altijd veert ze weer op.