Overige films

Ellis in Glamourland (Pieter Kramer, 2004, Nederland). Linda de Mol is een armlastige alleenstaande moeder die van Joan Collins leert hoe je een miljonair aan de haak moet slaan, maar uiteindelijk meer haar hart laat spreken dan haar portemonnee. Reguliere romantische komedie met meerwaarde door hilarische aanpak van de regisseur en de ironische bijrollen. Ned.3, 20.20-22.00u.

Switchback (Jeb Stuart, 1997, VS). Regiedebuut van de scenarist van o.a. Die Hard en The Fugitive is actiethriller met nogal onwaarschijnlijk scenario over speurtocht naar seriemoordenaar. Met Dennis Quaid als FBI-agent. RTL 7, 20.30-22.45u.

The Banger Sisters (Bob Dolman, 2002 VS). Onbeduidend maakwerk met toch Goldie Hawn en Susan Sarandon als twee voormalige hitsige groepies die het in de jaren zestig met vele rocksterren gedaan zouden hebben, onder wie Jim Morrison en Frank Zappa. RTL 8, 20.30-22.15u.

Scary Movie 3 (David Zucker, 2003, VS). Derde deel in serie horrorparodieën moet het hebben van de herkenning van de gepersifleerde scènes uit Signs, The Ring, The Texas Chainsaw Massacre en The Matrix. SBS 6, 20.30-22.00u.

Patriot Games (Phillip Noyce, 1992, VS). Vakkundige maar zielloze thriller waarin Harrison Ford en zijn gezin (Anne Archer en Thora Birch) doelwit worden van wraakactie van broer van IRA-terrorist. Veronica, 22.00-0.15u.

Captives (Angela Pope, 1994, Engeland). Voor de BBC geproduceerd speelfilmdebuut van documentairemaakster Pope biedt een als een thriller gedraaide romance tussen gedetineerde Tim Roth en parttime gevangenistandarts Julia Ormond. Laatstgenoemde wordt er chantabel door. BBC 1, 0.45-2.20u.