Nieuw geweld in Noord-Libanon

Nieuw geweld in Noord-Libanon Tripoli, Libanon. Militairen patrouilleren door de straten van de Noord-Libanese stad Tripoli, nadat daar bij gewapende sektarische botsingen zondag en gisteren zeker negen mensen werden gedood. Veertig anderen raakten gewond. Sunnitische aanhangers van de Libanese regering raakten slaags met alawitische strijders die deel uitmaken van de door de shi’itische Hezbollah geleide oppositie. Foto Reuters Lebanese soldiers take position on their vehicle during deployment in a street after clashes between Sunni supporters of the government and Alawite gunmen close to the Hezbollah-led opposition in Tripoli June 23, 2008. Lebanese troops deployed in Lebanon's second largest city on Monday, bringing calm after two days of sectarian fighting that has killed at least nine and dented a deal to restore political stability. REUTERS/ Omar Ibrahim (LEBANON) REUTERS