JVC Dual Dock: twee iPods tegelijk laden

jvc_dual_dock.jpgAls je al allebei je tandenborstels in dezelfde beker parkeert,  dan kan dit er ook nog wel bij: een dubbele lader voor alle iPods in huis.
JVC kondigde deze week een dual dock voor de iPod aan. Je kunt er een iPod muziekspeler of een iPhone in kwijt (die over een paar weken ook in Nederland te koop is).  De JVC Dual Dock, ook wel bekend als de NX-PN7,  ziet er prettig en redelijk compact uit. Het toestel wordt geleverd met een afstandsbediening die tussen de aangesloten iPods  kan schakelen en de clickwheel-functionaliteit simuleert.
Je kunt het apparaat meteen als wekkerradio gebruiken dankzij de ingebouwde timer en  AM/FM-tuner. Aansluiten op een televisie kan ook: de NX-PN 7 heeft een videouitgang die het beeldsignaal van de aangesloten iPods doorsluist. De prijs: 149 dollar.

UPDATE: overigens is het nog even de vraag of die nieuwe iPhone wle met de normale dock-connector verbonden kan worden. Wellicht is daar een verloopstukje nodig, denken sommigen. De iPHone 3G zou bovendien geleverd worden zonder dock, in tegenstelling tot z’n voorganger. Opladen moet via een kabeltje.

    • Marc Hijink