Wat gebeurde er met sergeant Bee?

Wat gebeurde er met sergeant Bee? Garmser. De Amerikaanse sergeant William Bee wordt bijna geraakt door een kogel. De foto werd op 18 mei gemaakt door Goran Tomasevic. Gisteren liet hij zich over het vuurgevecht uit. „De mariniers zagen Talibaan op tweehonderd meter afstand. Bee richtte zijn M-16 over de muur, maar werd getroffen en viel neer. Ik snelde naar hem toe, maar zag geen bloed. Hij was bewusteloos. De artsen arriveerden, gooiden een handgranaat en droegen hem weg op een brancard. Toen ik hem later opzocht, bleek hij niets te mankeren.” Foto Reuters U.S. Marine Sergeant William Bee from the 24th Marine Expeditionary Unit has a close call after Taliban fighters opened fire near Garmser, Helmand Province in this May 18, 2008 file photo. In the witness story slugged AFGHAN-MARINE/, Reuters photographer Goran Tomasevic recalls a rare sequence of split-second shots he took of Bee in Helmand Province, Afghanistan. Bee was not injured in the attack. To match AFGHAN-MARINE/ REUTERS/Goran Tomasevic/Files (AFGHANISTAN) REUTERS