Voetbalvrouwen (1)

Voetbalvrouwen (1) klik@nrc.nl Op 22 april werd de E1 van VVGZ uit Zwijndrecht kampioen. Op de foto, ingestuurd door Edwin Numan en Marlize Jansen uit Zwijndrecht, dragen de zussen van aanvoerder Mats Numan het spandoek waarop hun vader de hele dag had lopen zwoegen. In de rubriek klik@nrc.nl staat elke dag een lezersfoto. Deze week is het thema voor de klik: ‘voetbalvrouwen’. Verstuur de foto in jpg-formaat. Vergeet niet je naam, woonplaats en een beschrijving mee te sturen. Afgebeelde personen moeten toestemming hebben gegeven voor publicatie. Voetbalvrouwen! Stuur je leukste foto van typische of juist atypische voetbalvrouwen naar klik@nrc.nl. Numan, Edwin;Jansen, Marlize

Op 22 april werd de E1 van VVGZ uit Zwijndrecht kampioen. Op de foto, ingestuurd door Edwin Numan en Marlize Jansen uit Zwijndrecht, dragen de zussen van aanvoerder Mats Numan het spandoek waarop hun vader de hele dag had lopen zwoegen.