tv film

tv film The cable guy (Ben Stiller, 1996) RTL 7, 22.30-0.15u. Steven Kovak (Matthew Broderick) moet op zoek naar een nieuw huis als het uitgaat met zijn vriendin. Hij vindt een appartement en probeert de werknemer van de kabelmaatschappij om te kopen, zodat hij gratis tv kan kijken. Cable Guy Chip is echter niet geïnteresseerd in geld, hij wil vriendschap. Rectificatie / Gerectificeerd. correcties en aanvullingen. Verkeerde foto. Bij de aankondiging van de film The Cable Guy (maandag 23 juni, pagina 29) stond een foto die niet afkomstig is uit de film van regisseur Ben Stiller uit 1996, maar een foto van Larry The Cable Guy Health Inspector van regisseur Trent Cooper uit 2006. Actor Larry the Cable Guy portrays Larry in the new comedy film 'Larry The Cable Guy Health Inspector' in a scene from the film in this undated publicity photograph. The film depicts Larry the Cable Guy working as a big city health inspector assigned to investigate a series of food poisoning incidents at the city's top restaurants. The film opens March 24, 2006. NO SALES NO ARCHIVES REUTERS/Lionsgate Films/Handout REUTERS

The cable guy (Ben Stiller, 1996)RTL 7, 22.30-0.15u.

Steven Kovak (Matthew Broderick) moet op zoek naar een nieuw huis als het uitgaat met zijn vriendin. Hij vindt een appartement en probeert de werknemer van de kabelmaatschappij om te kopen, zodat hij gratis tv kan kijken. Cable Guy Chip is echter niet geïnteresseerd in geld, hij wil vriendschap.

Rectificatie / Gerectificeerd

correcties en aanvullingen

Verkeerde foto

Bij de aankondiging van de film The Cable Guy (maandag 23 juni, pagina 29) stond een foto die niet afkomstig is uit de film van regisseur Ben Stiller uit 1996, maar een foto van Larry The Cable Guy Health Inspector van regisseur Trent Cooper uit 2006.