Overige films

Envy (Barry Levinson, 2004, VS). Eenduidige komedie waarin Ben Stiller en Jack Black de beste maatjes zijn, totdat de laatste multimiljonair wordt dankzij de uitvinding van een oplosmiddel voor hondenpoep. Zwerver Christopher Walken biedt uitkomst. Regisseur maakte toch eerder o.a. Rain Man. RTL7, 20.30-22.30u.

Metro (Thomas Carter, 1997, VS). Eddie Murphy als rap van de tongriem gesneden politieman die het recht in eigen hand neemt in razende aaneenschakeling van achtervolgingen en explosies. Met Michael Wincott als beschaafde psychopaat en Carmen Ejogo. SBS6, 20.30-22.50u.

The Bone Collector (Phillip Noyce, 1999, VS). Afgekloven thriller waarin verlamde politieagent Denzel Washington vanuit zijn bed onervaren protégée Angelina Jolie regisseert in de jacht op een morbide seriemoordenaar. BBC1, 23.35-1.25u.