Binnen buitensporten

Binnen buitensporten utrecht. De komende vijf dagen publiceert nrc.next op deze plek werk van een fotograaf die dit jaar afstudeert aan een Nederlandse fotografie-opleiding. Simon Bosch (30 jaar) studeerde aan de Hogeschool voor de Kunsten in Utrecht. Voor de serie The Great Outdoors bezocht hij vijf plekken waar mensen binnen een buitensport beoefenen: indoorgolf, indoor beachvolleybal, indoor ijswandklimmen, indoor survival en indoor golfsurfen. Op de foto is een van de zes holes van IntoGolf in Hoogerheide te zien. In Utrecht is van donderdag tot 26 tot en met zondag 29 juni een expositie te zien van alle afgestudeerden aan de Hogeschool voor de Kunsten, in het faculteitsgebouw aan de Ina Boudier-Bakkerlaan 50. Andere foto’s uit de serie zijn te zien op www.simonbosch.nl Foto Simon Bosch Bosch, Simon

De komende vijf dagen publiceert nrc.next op deze plek werk van een fotograaf die dit jaar afstudeert aan een Nederlandse fotografie-opleiding.

Simon Bosch (30 jaar) studeerde aan de Hogeschool voor de Kunsten in Utrecht. Voor de serie The Great Outdoors bezocht hij vijf plekken waar mensen binnen een buitensport beoefenen: indoorgolf, indoor beachvolleybal, indoor ijswandklimmen, indoor survival en indoor golfsurfen. Op de foto is een van de zes holes van IntoGolf in Hoogerheide te zien.

In Utrecht is van donderdag tot 26 tot en met zondag 29 juni een expositie te zien van alle afgestudeerden aan de Hogeschool voor de Kunsten, in het faculteitsgebouw aan de Ina Boudier-Bakkerlaan 50.

Andere foto’s uit de serie zijn te zien op www.simonbosch.nl