Ultrakorte oranje jurkjes

Blijf je tot half vijf ‘s nachts op om het Nederlands elftal te zien spelen, verliezen ze. Balen! En dat terwijl de voortekenen goed waren. Het EK leeft hier in Indonesië alsof het zelf meedoet, en Nederland is (was) favoriet. Dus veel oranje in het poolcafé waar we gingen kijken. Bij gebrek aan kansen van

oranje_reuters.jpgBlijf je tot half vijf ‘s nachts op om het Nederlands elftal te zien spelen, verliezen ze. Balen!

En dat terwijl de voortekenen goed waren. Het EK leeft hier in Indonesië alsof het zelf meedoet, en Nederland is (was) favoriet. Dus veel oranje in het poolcafé waar we gingen kijken. Bij gebrek aan kansen van Nederland, werd er vooral gejuicht bij missers van Rusland.

Zelfs de mooie, slanke serveersters hadden ultrakorte oranje jurkjes aan. Maar goed, die blijken ze elke dag te dragen. Fascinerend: hun belangrijkste taak is het klaarleggen van de biljartballen.

Vandaag dus een kater. Maar goed, het scheelt in ieder geval nog een paar nachten opblijven.

    • Elske Schouten