tv film

tv film The Firm (Sydney Pollack, 1993) SBS6, 20.30-24.00u. Verfilming van John Grishams ingenieuze bestseller over het gruwelijke dilemma van een ambitieuze advocaat die onwetend zijn ziel verkocht aan een corrupt advocatenkantoor. Heerlijke rolbezetting met Tom Cruise als de jonge hond en Gene Hackman met een niet te sussen geweten.

The Firm (Sydney Pollack, 1993)SBS6, 20.30-24.00u.

Verfilming van John Grishams ingenieuze bestseller over het gruwelijke dilemma van een ambitieuze advocaat die onwetend zijn ziel verkocht aan een corrupt advocatenkantoor. Heerlijke rolbezetting met Tom Cruise als de jonge hond en Gene Hackman met een niet te sussen geweten.

Girl, interrupted (James Mangold, 1999Net5, 20.30-22.55u.

Co-producente Winona Ryder zit eind jaren zestig in een psychiatrische inrichting. Angelina Jolie kreeg Oscar voor haar Jack Nicholson-achtige bijdrage. Vanessa Redgrave en Whoopi Goldberg spelen personeel dat veel te goedaardig is om tegen in opstand te komen.