The Vincent Award

Amsterdam The Vincent Award is een prestigieuze Europese prijs die om de twee jaar wordt uitgereikt aan een kunstenaar met grote relevantie voor de hedendaagse kunst. Genomineerd voor deze editie zijn: Francis Alÿs, Peter Friedl, Liam Gillick, Deimantas Nakevicius en Rebecca Warren. Zij hebben een indrukwekkend oeuvre opgebouwd, dat persoonlijk is maar ook gericht op de maatschappij. Zowel Alÿs, Gillick, Nakevicius als Warren hebben speciaal voor The Vincent Award nieuw werk gemaakt. T/m 30 sept Sted Mus CS, Oosterdoksekade 5, A'dam. Dag 10-18u Hier beeldhouwwerk vanDeimantas Nakevicius

Amsterdam

The Vincent Award is een prestigieuze Europese prijs die om de twee jaar wordt uitgereikt aan een kunstenaar met grote relevantie voor de hedendaagse kunst. Genomineerd voor deze editie zijn: Francis Alÿs, Peter Friedl, Liam Gillick, Deimantas Nakevicius en Rebecca Warren. Zij hebben een indrukwekkend oeuvre opgebouwd, dat persoonlijk is maar ook gericht op de maatschappij. Zowel Alÿs, Gillick, Nakevicius als Warren hebben speciaal voor The Vincent Award nieuw werk gemaakt.

T/m 30 sept Sted Mus CS, Oosterdoksekade 5, A'dam. Dag 10-18u