The Trap

The Trap In 5 bioscopen Ir. Mladen leidt in Belgrado een goed leven: een redelijk inkomen, aantrekkelijke vrouw en een leuk zoontje van tien. Dat leven wordt overhoop gegooid als blijkt dat de zoon een hartafwijking heeft en een operatie nodig heeft. Kosten: 30.000 dollar die niet gedekt worden door de verzekering. Mladens vrouw Marija plaatst een advertentie en een schimmig figuur biedt aan het bedrag te betalen. Mladen hoeft alleen diens zakenpartner om te leggen. The Trap (Klopka) belicht het kapitalisme met al zijn absurditeiten. Regie: Srdan Golubovic Scene uit de film The Trap (2008)

In 5 bioscopen

Ir. Mladen leidt in Belgrado een goed leven: een redelijk inkomen, aantrekkelijke vrouw en een leuk zoontje van tien. Dat leven wordt overhoop gegooid als blijkt dat de zoon een hartafwijking heeft en een operatie nodig heeft. Kosten: 30.000 dollar die niet gedekt worden door de verzekering. Mladens vrouw Marija plaatst een advertentie en een schimmig figuur biedt aan het bedrag te betalen. Mladen hoeft alleen diens zakenpartner om te leggen. The Trap (Klopka) belicht het kapitalisme met al zijn absurditeiten.

Regie: Srdan Golubovic