So Blue, So Blue

So Blue, So Blue Rotterdam Van 2003 tot begin 2008 verbleef fotograaf Ad van Denderen regelmatig in de zeventien landen rondom de Middellandse Zee. Dit gebied staat onder grote druk door het snel groeiende toerisme en de politieke, culturele en religieuze conflicten die er spelen. In zestig grootformaat kleurenfoto’s, aangevuld met achtergrondinformatie op schermen, geeft Van Denderen in So Blue, So Blue - Edges of the Mediterranean in het Nederlands Fotomuseum een indringend beeld. T/m 7 sept Ned Fotomuseum, Wilhelminakade 332, Rotterdam. Di-zo 11-18u Denderen, Ad van

Rotterdam

Van 2003 tot begin 2008 verbleef fotograaf Ad van Denderen regelmatig in de zeventien landen rondom de Middellandse Zee. Dit gebied staat onder grote druk door het snel groeiende toerisme en de politieke, culturele en religieuze conflicten die er spelen. In zestig grootformaat kleurenfoto’s, aangevuld met achtergrondinformatie op schermen, geeft Van Denderen in So Blue, So Blue - Edges of the Mediterranean in het Nederlands Fotomuseum een indringend beeld.

T/m 7 sept Ned Fotomuseum, Wilhelminakade 332, Rotterdam. Di-zo 11-18u