Roy Villevoye

Roy Villevoye Rotterdam Museum Boijmans Van Beuningen presenteert een expositie met fotowerken, films, installaties, billboards, diapresentaties en schilderijen van Roy Villevoye (1960, Maastricht). Voor het eerst wordt hiermee een samenhangend beeld gegeven van zijn kunstenaarschap, sinds hij zich eind jaren ’80 van de schilderkunst afwendde. Villevoye vindt onder meer inspiratie op Papoea Nieuw-Guinea, waar hij films maakt van het leven in het regenwoud en de Asmatters. T/m 10 aug Museum Boijmans Van Beuningen, Museumpark 18-20, Rotterdam. Di-zo 11-17u Osama bin Laden op een t-shirt Villeroye, Roy

Rotterdam

Museum Boijmans Van Beuningen presenteert een expositie met fotowerken, films, installaties, billboards, diapresentaties en schilderijen van Roy Villevoye (1960, Maastricht). Voor het eerst wordt hiermee een samenhangend beeld gegeven van zijn kunstenaarschap, sinds hij zich eind jaren ’80 van de schilderkunst afwendde. Villevoye vindt onder meer inspiratie op Papoea Nieuw-Guinea, waar hij films maakt van het leven in het regenwoud en de Asmatters.

T/m 10 aug Museum Boijmans Van Beuningen, Museumpark 18-20, Rotterdam. Di-zo 11-17u