Prijsvraag Erik Bindervoet

Prijsvraag Erik Bindervoet Illustratie Robbert-Jan Henkes Henkes, Robbert-Jan

Stuur de gevonden uitvinding, schrijver en jaartal voor 24 juni naar prijsvraagcs@nrc.nl of, per post, naar prijsvraag cs gedicht, postbus 3372, 1001 AD Amsterdam.

Onder de juiste inzendingen wordt een gesigneerd exemplaar van ‘Voor altijd voor het eerst’ van Erik Bindervoet verloot. De origineelste inzending ontvangt de hierbij afgedrukte collage van Robbert-Jan Henkes.

Erik Bindervoet (Oostzaan, 1962) publiceerde eerder dit jaar Voor altijd voor het eerst, een dichtbundel met een gebruiksaanwijzing. Eerder schreef hij onder meer Aap en De schilder en zijn model. Samen met Robbert-Jan Henkes schrijft hij essays en romans en vertaalde hij teksten van The Beatles, Bob Dylan en James Joyce. Morgen opent een expositie met tekeningen van Erik Bindervoet in Tentoonstellingsruimte, Lauriergracht 160 in Amsterdam. Zie www.lauriergracht160.nl