Leerdamse Glasdagen

Leerdamse Glasdagen Leerdam De Glasblazerij Leerdam, Royal Leerdam Crystal, het Hofje van Aerden, Fort Asperen en galerieën organiseren t/m 22 juni De Leerdamse Glasdagen, waarbij het lijf en de zintuigen centraal staan. Royal Leerdam Crystal heeft acht docenten van de Design Academy Eindhoven uitgenodigd om nieuw werk te maken. In de fabriek zijn meesterblazers aan het werk; daar kunnen bezoekers ook "glazen proeven" en ervaren in welk glas de wijn het beste smaakt. Vanuit Leerdam varen sloepen naar Fort Asperen voor een rondleiding. Inl www.stichtingglas.nl

Leerdam

De Glasblazerij Leerdam, Royal Leerdam Crystal, het Hofje van Aerden, Fort Asperen en galerieën organiseren t/m 22 juni De Leerdamse Glasdagen, waarbij het lijf en de zintuigen centraal staan. Royal Leerdam Crystal heeft acht docenten van de Design Academy Eindhoven uitgenodigd om nieuw werk te maken. In de fabriek zijn meesterblazers aan het werk; daar kunnen bezoekers ook "glazen proeven" en ervaren in welk glas de wijn het beste smaakt. Vanuit Leerdam varen sloepen naar Fort Asperen voor een rondleiding.

Inl www.stichtingglas.nl