Le Bateau Ivre

Het honderd regels tellende gedicht Le Bateau Ivre (De Dronken Boot) dat Arthur Rimbaud al op zeventienjarige leeftijd schreef is het thema van de openlucht poëziemanifestatie op dinsdagavond 24 juni in het centrum van Leiden vanaf 21u30. Het gedicht wordt vertolkt door theatergezelschappen Fields of Wonder en Kuiper & Berbée in samenwerking met leerlingen van o.a. het Da Vinci College en inwoners van Leiden op schepen en langs de kades van de Nieuwe Rijn. De manifestatie is gratis toegankelijk. Inl 071 5130586

Leiden

Het honderd regels tellende gedicht Le Bateau Ivre (De Dronken Boot) dat Arthur Rimbaud al op zeventienjarige leeftijd schreef is het thema van de openlucht poëziemanifestatie op dinsdagavond 24 juni in het centrum van Leiden vanaf 21u30.

Het gedicht wordt vertolkt door theatergezelschappen Fields of Wonder en Kuiper & Berbée in samenwerking met leerlingen van o.a. het Da Vinci College en inwoners van Leiden op schepen en langs de kades van de Nieuwe Rijn.

De manifestatie is gratis toegankelijk. Inl 071 5130586