Land of Milk and Honey

's-Hertogenbosch Het Stedelijk Museum 's-Hertogenbosch is getransformeerd tot een weelderige wereld van bloemen en borsten, zaden en bomen, video's en foto's, vrienden en water. Speciaal voor de expositie Land of Milk and Honey door Maria Roosen en Margriet Smulders wordt ook het daglicht weer toegelaten. In de 'totaalervaring' heeft Roosen de vloer tot haar beschikking en Smulders de muren. Land of Milk and Money: Maria Roosen en Margriet Smulders tot 7 sept Stedelijk Museum 's-Hertogenbosch, Magistratenlaan 100. Di-zo 13-21u, zo-zo 13-17u

's-Hertogenbosch

Het Stedelijk Museum 's-Hertogenbosch is getransformeerd tot een weelderige wereld van bloemen en borsten, zaden en bomen, video's en foto's, vrienden en water. Speciaal voor de expositie Land of Milk and Honey door Maria Roosen en Margriet Smulders wordt ook het daglicht weer toegelaten. In de 'totaalervaring' heeft Roosen de vloer tot haar beschikking en Smulders de muren.

Land of Milk and Money: Maria Roosen en Margriet Smulders tot 7 sept Stedelijk Museum 's-Hertogenbosch, Magistratenlaan 100. Di-zo 13-21u, zo-zo 13-17u