Laatste recital van Alfred Brendel

Laatste recital van Alfred Brendel Amsterdam De pianist Alfred Brendel geeft zondagavond in de serie Meesterpianisten zijn laatste recital in het Amsterdamse Concertgebouw. In oktober is hij op hetzelfde podium terug voor zijn echt allerlaatste Amsterdamse optreden bij het Tonhalle-Orchester Zürich olv David Zinman. Dan speelt hij het Pianoconcert nr 9 KV 271 ‘Jeunehomme’ van Mozart. Zondag klinken Variaties van Haydn, de Sonate in F KV 533/494 van Mozart, de Sonate nr 13 van Beethoven en de Sonate in Bes van Schubert. 22 juni 20u15 Concertgebouw Amsterdam res 020 6718345 Alfred Brendel Usher Hall, Edinburgh August 2003 Barda, Clive

Amsterdam

De pianist Alfred Brendel geeft zondagavond in de serie Meesterpianisten zijn laatste recital in het Amsterdamse Concertgebouw. In oktober is hij op hetzelfde podium terug voor zijn echt allerlaatste Amsterdamse optreden bij het Tonhalle-Orchester Zürich olv David Zinman. Dan speelt hij het Pianoconcert nr 9 KV 271 ‘Jeunehomme’ van Mozart. Zondag klinken Variaties van Haydn, de Sonate in F KV 533/494 van Mozart, de Sonate nr 13 van Beethoven en de Sonate in Bes van Schubert.

22 juni 20u15 Concertgebouw Amsterdam res 020 6718345