Kleine confrontaties

Joseph Beuys was beeldhouwer van professie. Maar aan de basis van alle beeldende kunst ligt de tekening en Beuys tekende zijn hele kunstenaarsloopbaan lang. De expositie Kleine Confrontaties in Museum de Fundatie toont 63 werken van Beuys en werk van o.m. Vincent van Gogh, François Boucher, Jaques Lipchitz, George Hendrik Breitner, Auguste Rodin, Jan Wiegers, Pablo Picasso, Lucebert en Henri Matisse. De expositie is bedoeld om de verschillende werken te vergelijken T/m 31 aug Paleis a/d Blijmarkt, Blijmarkt 20, Zwolle. Di-zo 11-17u

Zwolle

Joseph Beuys was beeldhouwer van professie. Maar aan de basis van alle beeldende kunst ligt de tekening en Beuys tekende zijn hele kunstenaarsloopbaan lang. De expositie Kleine Confrontaties in Museum de Fundatie toont 63 werken van Beuys en werk van o.m. Vincent van Gogh, François Boucher, Jaques Lipchitz, George Hendrik Breitner, Auguste Rodin, Jan Wiegers, Pablo Picasso, Lucebert en Henri Matisse. De expositie is bedoeld om de verschillende werken te vergelijken

T/m 31 aug Paleis a/d Blijmarkt, Blijmarkt 20, Zwolle. Di-zo 11-17u