ITs Festival voor theaterscholen

ITs Festival voor theaterscholen Amsterdam Amsterdam In Amsterdam is gisteren het ITs geopend, het festival voor de theaterscholen. In dit eerste weekeinde zijn de acteursklassen te zien, geregisseerd door grootheden als Marijnen, Mafaalani, Azzini en Bogaerts. Daarna volgende afstuderende regisseurs. Namen uit de pre-buzz: Lucas de Man en Merel de Groot. Maar de meeste mensen komen voor de after parties, met op zaterdag de slotavond, gepresenteerd door Jeroen van Koningsbrugge en Nadja Hüpscher. 19-28 juni Amsterdam, in de Nes en het Compagnietheater. Info 020-5305560 of www.itsfestival.nl. White Horse "KILL DEINEN SCHWEINEHUND - ES LEBE: DER TOTALE TRIP" (von Christoph Leuenberger, Julia Jadkowski und Lea Martini), Regie: Christoph Leuenberger, Julia Jadkowski und Lea Martini, Buehne: Theresia Knevel, Berlin-Premiere am 07.03.2008 in den Sophiensaelen Berlin im Rahmen des Festivals "Freischwimmer - Plattform fuer Junges Theater". Hier: Lea Martini, Julia Jadkowski und Christoph Leuenberger. Barbara Braun / DRAMA.

Amsterdam

Amsterdam In Amsterdam is gisteren het ITs geopend, het festival voor de theaterscholen. In dit eerste weekeinde zijn de acteursklassen te zien, geregisseerd door grootheden als Marijnen, Mafaalani, Azzini en Bogaerts. Daarna volgende afstuderende regisseurs. Namen uit de pre-buzz: Lucas de Man en Merel de Groot. Maar de meeste mensen komen voor de after parties, met op zaterdag de slotavond, gepresenteerd door Jeroen van Koningsbrugge en Nadja Hüpscher. 19-28 juni Amsterdam, in de Nes en het Compagnietheater. Info 020-5305560 of www.itsfestival.nl.