Inspectie van de Foot Guards

Inspectie van de Foot Guards Ottawa. Een wacht van de Governor General’s Ceremonial Guard in Ottawa, Canada, wordt weggedragen nadat hij is flauwgevallen. De zogenoemde Foot Guards werden deze week geïnspecteerd door de Canadese gouverneur-generaal Michaëlle Jean bij zijn residentie Rideau Hall. Flauwvallen is geen onbekend verschijnsel tijdens ceremoniële gelegenheden als deze; een van de oorzaken die wordt genoemd is een gestremde bloedsomloop doordat de knieën op slot gaan staan tijdens de lange wacht. Foto AP A member of the Governor General's Ceremonial Guard is carried to a shaded area after fainting during a ceremony where Gov.-Gen. Michaelle Jean inspects the guard at Rideau Hall in Ottawa Wednesday June 18, 2008. The Governor General's Foot Guards begin their summer duties at Rideau Hall and will also make their daily march to Parliament Hill for the Changing of The Guard ceremony. (AP Photo/The Canadian Press,Tom Hanson) Associated Press