In memoria di me

In memoria di me In 5 bisocopen Een man doet zijn intrede bij een priesteropleiding. Hij zit vol twijfels. De man en de twijfels worden ons voorgesteld in korte statements die opflakkeren uit een diep zwart. We zien hem even, een doodgewone man, kort haar, blauwe bloes, blauwe trui. Dan is hij weer weg. In In memoria di me (Ter nagedachtenis van mijzelf) vindt Regisseur Saverio Costanzo opnieuw een cinematografische vorm die recht doet aan de gevoelens van de personages. Met de film raakt hij een heleboel snaren, en niet alleen religieuze. Met: Christo Jivkov, Filippo Timi. Scene uit de film In Memoria Di Me (2008) Regisseur: Saverio Costanzo Cast: Christo Jivkov, Filippo Timi, Andre Hennicke, Marco Baliani, Fausto Russo Alesi

In 5 bisocopen

Een man doet zijn intrede bij een priesteropleiding. Hij zit vol twijfels. De man en de twijfels worden ons voorgesteld in korte statements die opflakkeren uit een diep zwart. We zien hem even, een doodgewone man, kort haar, blauwe bloes, blauwe trui. Dan is hij weer weg. In In memoria di me (Ter nagedachtenis van mijzelf) vindt Regisseur Saverio Costanzo opnieuw een cinematografische vorm die recht doet aan de gevoelens van de personages. Met de film raakt hij een heleboel snaren, en niet alleen religieuze.

Met: Christo Jivkov, Filippo Timi.