Immorele liefde op een lange tafel

Immorele liefde op een lange tafel Amsterdam Wegens overweldigende belangstelling spelen Jeroen Willems en Barbara Sukowa morgenmiddag om drie uur op het Holland Festival een extra voorstelling van Quartett van Heiner Müller, bewerking van de beroemde brievenroman Les liaisons dangereuses, over de twee Franse edelen die hun cynische liefdesspel voeden met steeds nieuwe minnaars. Er is slechts één regel: geen liefde. Willems en Sukowa spelen op een 24 meter lange tafel die als een catwalk de zaal in loopt. 20-21 juni Stadschouwburg, Amsterdam. Inl 020-5237787 of www.hollandfestival.nl. Salzburger Festspiele 2007, Premiere 11.08.2007/Regie:Barbara Frey,Buehne:Bettina Meyer, Kostueme:Bettina Walter/Mit Barbara Sukowa, Jeroen Willems Horn, Matthias

Amsterdam

Wegens overweldigende belangstelling spelen Jeroen Willems en Barbara Sukowa morgenmiddag om drie uur op het Holland Festival een extra voorstelling van Quartett van Heiner Müller, bewerking van de beroemde brievenroman Les liaisons dangereuses, over de twee Franse edelen die hun cynische liefdesspel voeden met steeds nieuwe minnaars. Er is slechts één regel: geen liefde. Willems en Sukowa spelen op een 24 meter lange tafel die als een catwalk de zaal in loopt.

20-21 juni Stadschouwburg, Amsterdam. Inl 020-5237787 of www.hollandfestival.nl.