Floortje heeft een mooi figuur

In Modepopje geeft een upcoming stylist iedere maand ongevraagd modeadvies aan een Bekende Nederlander. Sophia van den Hoek (22) is winnares van de Elle Stylist award. Zij zocht voor reispresentatrice Floortje Dessing een nieuwe kastinhoud.

Sophia: ‘Ik vind Floortje een erg leuke vrouw! Maar haar kleding vind ik wat minder geslaagd. Natuurlijk, voor haar reizen wil ze makkelijke kleding aan, maar het mag wel een stuk vrouwelijker. Minder afritsbroeken! Toch heb ik voor redelijk functionele kleding gekozen: de stukken zijn niet strak of knellend, maar wijd en luchtig. Ze kan dat ook makkelijk hebben, want ze heeft een heel mooi figuur wat in haar workerbroeken niet altijd zo mooi uitkomt. Het zijn ook allemaal soepele stofjes, en de kleuren zijn wat romantischer dan die ze normaal draagt. Om het geheel allemaal niet te lief te maken kan ze de zachte stoffen combineren met een goede jeans en de stevige grote tas. Qua schoeisel heb ik gekozen voor makkelijke schoenen en voor slippers van Havaianas, die heerlijk lopen. De accessoires, zoals de schelpenarmband, zijn subtiel maar maken het toch helemaal af.’ (JL)