Dag van de architectuur

Dag van de architectuur In het gehele land Zaterdag 21 juni (soms ook zondag 22 juni) is het de Dag van de Architectuur met als thema Architectuur & Politiek. In 50 gemeenten worden gebouwen opengesteld die normaal niet zijn te bezoeken. Er zijn rondleidingen, lezingen, debatten, excursies, tentoonstellingen en kinderactiviteiten. Op de foto is het Raadhuis van Usquert (gebouwd door Berlage) te zien dat in handen is van Vereniging Hendrick de Keyser. Andere panden van HdK die op zaterdag zijn te bezoeken zijn o.m. de Campveerse toren in Veere. Inl: www.dagvandearchitectuur.nl Raadhuis van Usquert door Berlage

In het gehele land

Zaterdag 21 juni (soms ook zondag 22 juni) is het de Dag van de Architectuur met als thema Architectuur & Politiek. In 50 gemeenten worden gebouwen opengesteld die normaal niet zijn te bezoeken. Er zijn rondleidingen, lezingen, debatten, excursies, tentoonstellingen en kinderactiviteiten. Op de foto is het Raadhuis van Usquert (gebouwd door Berlage) te zien dat in handen is van Vereniging Hendrick de Keyser. Andere panden van HdK die op zaterdag zijn te bezoeken zijn o.m. de Campveerse toren in Veere.

Inl: www.dagvandearchitectuur.nl