20.000 kippen per dag

20.000 kippen per dag Lima. Onthoofde kippen lekken ondersteboven uit in trechters in een gemeentelijk slachthuis in de Peruaanse hoofdstad Lima. Op deze wijze verwerkt het slachthuis 20.000 kippen per dag, die verkocht worden aan groothandelaren en winkeliers. Kip is een populaire vleessoort in Peru. Traditioneel wordt Peruaanse kip bereid met pruimen en knoflook. Foto Reuters/Mariana Bazo A worker slaughters chickens and places them into funnels to drain the blood at a municipal poultry slaughterhouse in Lima June 19, 2008. The slaughterhouse processes around 20,000 chickens per day and sells them to wholesalers and retailers. REUTERS/Mariana Bazo (PERU) REUTERS

Onthoofde kippen lekken ondersteboven uit in trechters in een gemeentelijk slachthuis in de Peruaanse hoofdstad Lima. Op deze wijze verwerkt het slachthuis 20.000 kippen per dag, die verkocht worden aan groothandelaren en winkeliers. Kip is een populaire vleessoort in Peru. Traditioneel wordt Peruaanse kip bereid met pruimen en knoflook.