2 Ergeren

Schiet op met die boodschappen!

Irritatie = inspiratie

www.mijnirritatie.org

„Ik erger me aan mensen die in de supermarkt hun boodschappen – op hun gemakje – inpakken als de caissière wisselgeld heeft teruggegeven. Tot dat moment staan ze dommig te kijken hoe de boodschappen gescand worden. Schiet een beetje op en gooi die spullen meteen in je tas!”, zegt Roel op www.mijnirritatie.org. En geloof het of niet, hier worden plannen geboren. Want de één zijn irritatie, is de ander zijn inspiratie. Zo heeft de losse-tandpasta-dopirritatie ooit geleid tot een dop die aan de tube vast zit. Op deze digitale klaagmuur lucht surfend Nederland zijn hart. En wat kunnen wij klagen! Over de Belastingdienst, oude mensen in treinen. Alle ergernissen worden in kernwoorden weergegeven op de website. Vrouwen, overheid en verpakkingsfabrikanten scoren hoog. De allergrootste ergernis is ‘mensen’. Irritant zijn die, hè? (MR)