Overige Films

For Love of the Game (Sam Raimi, 1999, VS). Kevin Costner speelt in zijn derde honkbalfilm een pitcher op leeftijd die nog één keer vlamt. Verhaallijn wordt doorsneden met de liefdesperikelen tussen Costner en Kelly Preston. Slecht besteed aan Europese honkbalbarbaren. RTL7, 20.30-23.00u.

What a Girl Wants (Dennie Gordon, 2003, VS). De verrassende oplossing van het raadsel luidt: een vader. Colin Firth maakt waar dat een leuke vader is wat een meisje echt wil. Meisjespulp van hoog niveau uit de koker van de maaksters van o.m. Sex and the City. Net5, 20.30-22.30u.

Godzilla (Roland Emmerich, 1998, VS). Amerikaanse remake van Japanse monsterklassieker werd orgie van trucages, waarin een door atoomstralen gemuteerd reuzenreptiel Manhattan verbouwt. Veronica, 20.30-23.10u., onderbr. door EK lingerie.