Krajicek wint twee keer overtuigend bij toernooi Rosmalen

ROSMALEN. Michaëlla Krajicek heeft gisteren op het grastoernooi van Rosmalen de kwartfinales bereikt. Ze won met 6-2 en 6-2 van de Indiase Sania Mirza. Ook bereikte ze de halve finales van het dubbelspel. Met haar Nieuw-Zeelandse tennispartner Marina Erakovic won ze van Arantxa Rus en Nicole Thijssen: 6-2 6-1. Krajicek en Erakovic spelen voor een plek in de finale tegen de Roemeense Andreea Ehritt-Vanc en de Thaise Tamarine Tanasugarn. Tanasugarn is ook haar volgende tegenstandster in het enkelspel. Bij de mannen verloor titelverdediger Ivan Ljubicic van de Servische Viktor Troicki. Rogier Wassen is uitgeschakeld in de eerste ronde van het dubbelspel. De Nederlandse tennisser verloor met zijn Zwitserse partner Jean-Claude Scherrer van het Belgisch/Franse koppel Steve Darcis en Marc Gicquel: 6-0 en 6-4.