3 Winkelen

Shop till you drop, at midnight Nederland, Den Haag, 31 januari 2007 De Passage Den Haag / Haagse Passage vlaggen op de verjaardag van koningin Beatrix / rood wit blauw, driekleur, oranje wimpel koninklijkhuis Koninkrijk der Nederlanden / De vlag met een oranje wimpel wordt gehesen bij verjaardagen van leden van het Koninklijk Huis / horeca terrasje terrasjes in de winter overdekt foto: Peter Hilz Hilz, Peter

ShoppingNightDen Haag: binnenstad

Op de langste nacht van het jaar houden vrijwel alle winkeliers in de Haagse binnenstad hun deuren tot middernacht open. In de Grote Markstraat ligt een 45 meter lange catwalk en modellen showen daar de hele avond kleding van de grote winkelketens. Kappers, stylisten en visagisten geven gratis mini-makeovers en advies. Rond 22.15u. treedt zangeres Do op. Op de Grote Markt worden de wat meer trendy merken getoond. In de Boekhorststraat zijn modeshows met mode en cultuur uit Afrika, India en Marokko.