tv nieuws en documentaires

tv nieuws en documentaires VPRO’s Import: The Yes Men Ned.2, 23.55-1.20u. De Amerikanen Mike en Andy doen zich voor als afgezanten van de Wereldhandelsorganisatie om met opruiende teksten voor verwarring te zorgen. Met hun antiglobaliseringsboodschap opereren ze als guerrilla’s, maar opvallender nog dan hun tactieken is de respons. tv nieuws en documentaires Oerol Late Night 23.20-23.55u. Live talkshow vanaf Terschelling. Sipke Jan Bousema ontvangt verrassende en wonderlijke liefhebbers van het Oerolfestival dat daar plaatsheeft, en praat met artiesten, muzikanten en eilandbewoners over het festival. Via internet is extra materiaal te beluisteren en te bekijken.

VPRO’s Import: The Yes MenNed.2, 23.55-1.20u.

De Amerikanen Mike en Andy doen zich voor als afgezanten van de Wereldhandelsorganisatie om met opruiende teksten voor verwarring te zorgen. Met hun antiglobaliseringsboodschap opereren ze als guerrilla’s, maar opvallender nog dan hun tactieken is de respons.