tv nieuws en documentaires

tv nieuws en documentaires Nederland - Terschelling - 18-06-2006 Oerolfestival 25 editie. Een ode aan 25 jaar Oerol. Op het Noordzeestrand ter hoogte van de strandovergang bij Lies is een sculptuur gerealiseerd met als basisvorm mjaarringen, voor elk jaar van de 25 jaar Oerol 1. Stichting Landschapstheater en meer ( SLEM ) realiseerde dit project. Vandaag werden van 11,30 uur de ringen gevuld met duizenden vrienden van Oerol. De mensen lagen 30 min. in stilte, om 12,38 uur werd er een satelietfoto van de 'gevulde ' ringen gemaakt deze foto is op een groot formaat a.s. woensdag te zien. Foto: Sake Elzinga

Oerol Late Night 23.20-23.55u.

Live talkshow vanaf Terschelling. Sipke Jan Bousema ontvangt verrassende en wonderlijke liefhebbers van het Oerolfestival dat daar plaatsheeft, en praat met artiesten, muzikanten en eilandbewoners over het festival. Via internet is extra materiaal te beluisteren en te bekijken.