Trouwfoto’s uit Californië

Trouwfoto’s uit Californië San Fransisco. In Californië zijn sinds maandag weer homohuwelijken gesloten, nadat vorige maand een verbod op het homohuwelijk is opgeheven. Van linksboven met de klok mee: Jon Van Sciver doet een ring om bij Craig Morgan (foto). Del Martin en Phyllis Lyon snijden de bruidstaart aan. Bill Wilson en Fernando Orlandi lopen in het stadhuis van San Francisco. John Lewis doet de ring om bij Stuart Gaffney. Foto’s AP, AFP, Reuters Jon Van Sciver, center, slips a wedding ring onto the finger of his partner Craig Morgan, right, while officiant Aron Miller, left, reads them their vows after obtaining a marriage license at the San Diego County Administration Building Tuesday June 17, 2008 in San Diego. Hundreds of gay and lesbian couples had appointments to secure marriage licenses and exchange vows Tuesday, the first full day same-sex nuptials will be legal throughout California. (AP Photo/Chris Park) Associated Press