Overige films

Ever after (Andy Tennant, 1998, VS). In de 16de eeuw gesitueerde verfilming van het sprookje over Assepoester. Drew Barrymore kampt met nare stiefmoeder Angelica Huston. Bijrol van Jeroen Krabbé. RTL5, 20.30-22.40u., onderbroken door reclame.

Alien (Ridley Scott, 1979, VS). Succesvolle, angstaanjagende sf-griezelfilmklassieker met schitterende trucages, boordevol seksuele toespelingen en een verfrissend subversieve benadering van genreconventies. Zwitserse tekenaar H.R. Giger ontwierp het buitenaardse wezen dat de zeven mensen aan boord van een vreedzaam ruimteschip terroriseert. Met Sigourney Weaver. RTL7, 20.30-22.50u., onderbroken door reclame.

Black Dog (Kevin Hooks, 1998, VS). Actiethriller met Patrick Swayze als vrachtwagenchauffeur die is opgescheept met een illegale partij wapens. BBC1, 0.40-2.00u.