5 Boeken

Mr. and Mrs. Smith weten dé plek

Weekeindje weg boeken

www.mrandmrssmith.com

Je wilt een weekeindje weg met je geliefde. Dan moet de locatie waar je heen gaat romantisch zijn, maar – en dat is toch ook het doel – je wilt eigenlijk een hotelkamer met comfortabel bed dat je niet wilt verlaten. Mr. and Mrs. Smith weten waar je moet zijn, en geven niet alleen advies over romantische bestemmingen maar vooral over de juiste hippe hotels én de kamer of suite die je dan moet reserveren. Achter de site en bijbehorende gidsen zit het duo James Lohan, de man achter enkele hippe feesten en clubs in Londen, en zijn vriendin Tamara Heber-Percy, die ooit een datingbureau had. De naam Smith is een knipoog naar het Engelse alias voor diegenen die niet hun eigen naam willen geven. De hotels die ze aanraden zijn niet goedkoop, wel origineler dan die in de meeste reisgidsen staan. En als je besluit toch die kamer te verlaten, geven Mr. and Mrs. Smith tips voor romantische restaurants, mooie musea en andere waardevolle activiteiten. (TK)